Våra tjänster

Klassisk massage 60 min. 1000 kr.
Klassisk massage 90 min. 1400 kr.

Behandlande Massage/ Idrott massage 60 min. 1000 kr.
Behandlande Massage/ Idrott massage 90 min. 1 400kr.

Gravid massage 60 min. 1000 kr.

Koppning 60 min. 1000 kr.

Översikt

Vi är en friskvårdsleverantör som erbjuder en hälsosamt massagebehandling på arbetsplatserna.

Sveriges Massagehem AB
info@massagehem.se
Telefon: 0762335667 
Företagskonto: 9660-9407217 
Swish: 1235726229
Vi är Godkänd för F- skatt
Org. Nr. 559398-9196
Moms reg. Nr. SE559398919601

Mål

1. Vi strävar efter ett ”Friskare Sverige”. Genom massageterapi som används i tusentals år i form av healing för att lindra smärta, ge ny energi, väcka upp livsandarna, vitalisera musklerna, dämpa oro och skänka välbehag. Det finns flera forskningsmaterial som bevisar hur effektiv massageterapi är när det gäller att förbättra det allmänna fysiska och psykiska välmåendet och att massage är speciellt effektiv vid vissa sjukdomar och åkommor. Massage påverkar rörelseapparaten samt lymf-, matsmältning- och cirkulationssystemen. Den har även en mycket positiv effekt på många psykologiska åkommor.
2. ”Forskning från Royal Marsden i London 1995 visar att cancerpatienter hade stor nytta av massage, eftersom den dämpar oro och ökar känslan av välmående”.
3. Flera forskare anser att massageterapi är en avkopplande behandling och löser upp spänningar i kroppen som leder till stelhet.
4. Massagen motverkar stress som leder till höga sjukskrivningar som våra värld lider av. Våra framtidssyn är att minimera sjukskrivningar och att ha en effektivare och lönsammare för både företagarna och i vårt samhälle.

Specifikationer

● Det bidrar till att lösa upp spänningar och återge spända, ömma muskler dess elasticitet.
● Det bidrar till att öka medveten om kropp och andning, vilket leder till en bättre hållning.
● Det bidrar till att bryta ned slaggprodukter som finns i musklerna och förbättra lymfsystemets renande förmåga.
● En massageterapi behandling är en stor vinst för företagarna på grund av att detta minskar stress hos sina anställda, vilket i sin tur leder till ökad effektivitet och lönsammare för både företagarna och för samhället.

Hållbarhetsmål

Hållbarhetsmål med tanke på ”Friskare Sverige”. En långsiktigt hållbar verksamhet med fokus på en god hälsa och välbefinnande som vi kallas för ett ”Friskare Sverige”. Vi tror att vården skulle behöva en massagebehandling för att kunna avlasta stress och sjukskrivningar som vi tror att det skulle hjälpa för att få friskare och lönsammare för både vården och i vårt samhälle.
Våra hållbarhetsmål är att få Sverige mer friskare och effektivare samhälle. Dessutom är vi målmedvetna om ekologiska produkter som vi använder för våra kunder med tanke på att bekämpa klimatförändringar samt ekosystem och biologisk mångfald som vi utgår ifrån FN’s globala hållbarhetsmål.

Vår värdegrund

Mötet
Du står i centrum för vår uppmärksamhet.
Närvaro
Hos oss får du uppmärksamhet och blir lyssnad på.
Förtroende
Här ska du känna trygghet och tillit. Vi möter dig med respekt, kompetens och erfarenhet.